Beheer en Onderhoud

Netwerken zijn constant in beweging; onze technische kennis is daarom up-to-date. In veel gevallen ziet The Networkers van tevoren welke ontwikkelingen vragen om een aanpassing van uw netwerk. Wat u dit oplevert? U kunt onbezorgd blijven doen waar u goed in bent, terwijl onze experts beheer en onderhoud uit handen nemen.

Beheer

The Networkers onderhoudt uw netwerkomgeving, monitort uw netwerk en lost problemen op. Hierdoor is de kans op uitval laag. U kunt uw werk blijven doen, terwijl wij grip hebben op de technologie. Wanneer er extra onderhoudsacties nodig zijn, geven onze experts u uitgebreid advies. Als u beheer en onderhoud aan ons uitbesteedt, kunt u vertrouwen op onze kennis.

Onderhoud

De gezondheid van het netwerk staat op één. Dat betekent dat The Networkers uw omgeving stabiel en veilig houdt en dat deze onder controle is. Onze experts komen bij u op locatie langs om problemen op te lossen, het netwerk te controleren en updates uit te voeren. Is één van uw netwerkonderdelen uitgevallen? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op.

Training

Als u zelf problemen wilt kunnen oplossen, helpen onze experts u graag op weg. Via een training geven wij u de basiskennis die u nodig heeft. Zo kunt u zelfstandig uw netwerk onderhouden en heeft u meer inzicht in de verbindingen en technologie. Daarbij blijft The Networkers uw contactpersoon: op elk vlak ondersteunen wij u en nemen wij u mee in het proces. Onze experts delen graag onze kennis, zodat u zelf met vertrouwen aan de slag kunt. 

Onze Experts

Onze experts halen vanuit hun passie voor het vak het beste uit zichzelf én de techniek naar boven.

Meer weten?
Bel ons: 088 77 55 700

BEL ME NU
+
Bel mij!