Beheer & onderhoud

Netwerken zijn constant in beweging; onze technische kennis is daarom up-to-date. In veel gevallen ziet The Networkers van tevoren welke ontwikkelingen vragen om een aanpassing van uw netwerk. Wat u dit oplevert? U kunt onbezorgd blijven doen waar u goed in bent, terwijl onze experts beheer en onderhoud uit handen nemen.

Beheer

The Networkers onderhoudt uw netwerkomgeving, monitort uw netwerk en lost problemen op. Hierdoor is de kans op uitval laag. U kunt uw werk blijven doen, terwijl wij grip hebben op de technologie. Wanneer er extra onderhoudsacties nodig zijn, geven onze experts u uitgebreid advies. Als u beheer en onderhoud aan ons uitbesteedt, kunt u
vertrouwen op onze kennis.

Onderhoud

De gezondheid van het netwerk staat op één. Dat betekent dat The Networkers uw omgeving stabiel en veilig houdt en dat deze onder controle is. Onze experts komen bij u op locatie langs om problemen op te lossen, het netwerk te controleren en updates uit te voeren. Is één van uw netwerkonderdelen uitgevallen? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op.

Training

Als u zelf problemen wilt kunnen oplossen, helpen onze experts u graag op weg. Via een training geven wij u de basiskennis die u nodig heeft. Zo kunt u zelfstandig uw netwerk onderhouden en heeft u meer inzicht in de verbindingen en technologie. Daarbij blijft The Networkers uw contactpersoon: op elk vlak ondersteunen wij u en nemen wij u mee in het proces. Onze experts delen graag onze kennis, zodat u zelf met vertrouwen aan de slag kunt. 

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde.
Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!