Advies

Heeft u advies nodig over de netwerken in uw bedrijf (bedraad of draadloos)? Loopt u tegen uitdagingen aan waar u zelf niet uitkomt? Onze experts helpen u verder. Met een op maat gemaakt advies kunt u snel aan de slag. Als u hierna hulp nodig heeft, ondersteunt The Networkers u bij de rest van het proces.

Inventarisatie

Onze experts hebben een brede en diepgewortelde kennis van security, netwerken en communicatieprotocollen, geldende standaarden en/of normeringen, software en een bewezen ervaring. Zij zijn daarom in samenwerking met u goed in staat snelle en juiste analyses uit te voeren om de bottleneck(s) in beeld te krijgen. Gebruikmakend van de methode die past bij het probleem.

Consultancy

Migraties, verhuizingen, verbeterplannen, systeemchecks,‘You name it, we own IT’. Onze kennis en kunde van legacy, nieuwe netwerken en beveiliging loopt van A tot en met Z. Wij hebben veel expertises in huis, waardoor u alle voordelen benut voor al uw networking en security vraagstukken binnen uw organisatie. Wij denken graag met u mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken. Onze experts streven ernaar dat u efficiënter gaat werken en kosten bespaart. Onze experts werken merkonafhankelijk, dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Dit geeft ons de ruimte samen met u te onderzoeken wat bij uw bedrijf past. De juiste match geeft als resultaat een soepele en duurzame samenwerking.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde. Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!