Network as a Service

In de toekomst bestaan netwerken steeds vaker voor een kortere periode. Techniek ontwikkelt zich namelijk in een rap tempo. En u wilt niet vastzitten aan net aangeschafte hardware die niet aansluit bij uw gloednieuwe software. Met Network as a Service (NAAS) ontzorgen onze experts u bij uw netwerkomgeving en alles wat erbij komt kijken. Dit geeft u rust in een continue veranderende omgeving.

Networking & Security

Onze uitdaging is om een systeem neer te zetten waarbij bedrade (wired) en draadloze (wireless) netwerken optimaal samengaan. Zo’n goed functionerend systeem kan niet zonder goede beveiliging (Security). Ons gecertificeerde personeel bedenkt hiervoor oplossingen volgens de nieuwste technieken en geldende eisen. The Networkers zorgt voor verbinding, stabiliteit en bovenal: veiligheid.

SD-WAN

Wilt u bedrijfslocaties aan uw interne netwerk verbinden? Dat regelen wij voor u met de SD-WAN-technologie. The Networkers zorgt voor efficiënte routering en beveiligde internetlijnen. U wilt geen bedrijfsstilstand, dus zorgen wij ervoor dat bepaalde onderdelen vaker aanwezig zijn. Zo blijft het geheel goed functioneren als er iets uitvalt. Onze experts hebben bovengemiddelde ervaring met SD-WAN. Toch zijn wij flexibel en vooruitstrevend. Hoe u dit merkt? Wij luisteren naar uw wensen en leveren werk af dat past bij úw situatie.

– MPLS 
– Overlay network 
– Micro-segmentatie 
– IOT proof

Monitoring

Met uptime monitoring houdt The Networkers uw netwerk in de gaten. Is een van de netwerkonderdelen ‘down’? Dan geven onze experts dit aan u door via een rapport. Hiermee hebben wij eventueel contact met uw internetprovider. Natuurlijk analyseren wij niet alleen, maar lossen we uw problemen ook op. Onze experts zijn uw redders in nood als er zaken lijken mis te gaan. Wij zijn er op tijd bij, zodat uw netwerk nooit lange tijd minder goed presteert.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde.
Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

BEL ME NU
+
Bel mij!