Troubleshooting

Onze experts hebben een brede en diepgewortelde kennis van security, netwerken en communicatieprotocollen, geldende standaarden en/of normeringen, software en een bewezen ervaring. Zij zijn daarom in samenwerking met u goed in staat snelle en juiste analyses uit te voeren om de bottleneck(s) in beeld te krijgen. Gebruikmakend van de methode die past bij het probleem.

Een probleem – ad-hoc of sluimerend – is binnen uw ICT-netwerk een ware plaaggeest. Het probleem is al langer bekend maar de oorzaak niet. Trage applicaties, slechte of geen connectiviteit (WAN/ LAN / Security), overbelasting, slechte/ trage WiFi, client niet goed connecteren, slechte gesprekskwaliteit en wegvallende gesprekken tijden VoIP calls , klagende gebruikers. Het zijn veel voorkomende klachten. Klachten die de productiviteit of zelfs in het slechtste scenario de winstgevendheid van uw organisatie doen afnemen. Daarom is het belangrijk om snel te achterhalen wat de bottleneck(s) zijn, zodat de aanwezige problemen getackeld kunnen worden. Bij het intakegesprek worden de geconstateerde klachten, problemen en condities besproken. Vervolgens voeren wij het daadwerkelijke onderzoek uit gericht naar de gespecificeerde problemen. Hierbij maken wij vooraf een actieplan en aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek zal de focus kunnen verschuiven naar andere netwerksegmenten.

Onze bevindingen worden, na het troubleshooten, in een helder rapport duidelijk beschreven. Deze bevindingen zijn onder andere verkregen door metingen, condities en constateringen. Onze experts hebben ruime ervaringen met probleemonderzoek, doorgronden van werking van applicaties en de juiste analyses te maken. Zo krijgt u inzichtelijk wat de bottlenecks zijn van uw netwerkproblemen. Complexe netwerkproblemen splitsen wij in delen op zodat het behapbaar blijft. Om tot slot toe te werken naar een structurele oplossing. Mocht de structurele oplossing meer tijd in beslag nemen (denk bijvoorbeeld aan een aanpassing in software van de fabrikant, dan zal er voor de korte termijn gezocht worden naar een werkbare workaround.

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde. Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!