Wired & Wireless

Een betrouwbaar netwerk is belangrijk, voor zowel wired als wireless geldt hetzelfde, het moet goed performen en het moet stabiel zijn. Heel kort gezegd; Een betrouwbaar netwerk is belangrijk.

Uw bedrijf mag dan wel op servers en storage draaien op locatie of in the Cloud. Uw data stromen en het interne verkeerd moet wel over een netwerk gaan. Daarom zal een netwerk, of dat nou wired of wireless is altijd blijven bestaan in welk bedrijf dan ook. Het is voor bedrijven van groot belang om te zorgen dat ze deze laag goed onder controle hebben.

Wired (bedraade) netwerken:

Een goede netwerkinfrastructuur is belangrijk. Onder andere biedt Aruba Networks hiervoor mogelijkheden maar voor de inrichting heeft u een partij nodig die met u meedenkt en die u kan adviseren welke oplossing het beste past bij uw bedrijf. The Networkers heeft deze expertise in huis om voor u een veilig en stabiel netwerk te creëren. Wij werken niet alleen samen met Aruba Networks maar ook met vele andere leveranciers waardoor we niet gebonden zijn en uw belang altijd centraal staat.

Wireless (draadloze) netwerken:

Een draadloos netwerk is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Voor thuis, maar ook in een kantooromgeving. Flexplekken en thuiswerken worden steeds normaler. Verbinding met het netwerk via een ethernetkabel is dan ook niet meer van deze tijd. Doordat een WiFi netwerk zo vanzelfsprekend is, worden Wifi problemen als zeer storend ervaren. Door storingen en problemen met de verbinding met het netwerk wordt het voor werknemers moeilijk om hun werk uit te kunnen voeren. En dat betekent ook een hoge kostenpost voor de organisatie en ergernis vanaf de werkvloer.

WiFi heeft vele voordelen maar ook risico’s. Het grootste risico is dat kwaadwillende personen toegang kunnen krijgen tot het netwerk en de gegevens die via het wireless netwerk verzonden worden. Een beveiligd netwerk is dan ook zeer belangrijk om grote wifi problemen en datadiefstal te voorkomen. De belangrijkste manier van het beveiligen van een wifi netwerk en het voorkomen van grote wifi problemen en datalekken is door gebruikersauthenticatie.

De infrastructuur van het Wifi netwerk is belangrijk. Een open netwerk voor gasten, goede beveiliging voor de privacy- en bedrijfsgevoelige informatie die verstuurd wordt en een apart netwerk voor printers en andere apparaten die op afstand bestuurd kunnen worden. Om een dergelijk WiFi netwerk goed in te richten, is expertise nodig. Deze expertise vindt u bij The Networkers.

Kies voor een expert bij het aanleggen van uw netwerk

The Networkers kan voor uw organisatie een stabiel en veilig wireless netwerk aanleggen. Een netwerk waarbij rekening gehouden is met de actuele wet- en regelgeving omtrent privacy, waarbij de risico’s op diefstal van bedrijfsinformatie nihil zijn en waar gebruikers zonder problemen mee kunnen werken. De specialisten van The Networkers staan voor u klaar om uw wensen te inventariseren. De volgende stap is een site survey waarbij de bestaande netwerkstructuur geïnventariseerd wordt. Ook als het wireless netwerk eenmaal staat, blijft The Networkers betrokken. Wij kunnen het beheer van het netwerk blijven uitvoeren. Bij eventuele WiFi problemen zorgen wij er direct voor dat de storing snel verholpen wordt en uw netwerk zo snel mogelijk weer in bedrijf is. Het opzetten van een veilig bedrijfsnetwerk vergt specifieke kennis en expertise. The Networkers heeft deze kennis en ervaring in huis.

Wilt uw organisatie met zijn tijd meegaan en is er behoefte aan een nieuwe netwerkstructuur? Neem dan contact op met The Networkers. Onze experts maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde. Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!