Implementatie

Een vlekkeloze implementatie van een netwerksysteem is er niet zomaar. Voordat het systeem ‘live’ gaat, zet The Networkers een aantal onmisbare stappen. Onze experts testen het ontwerp en de uitkomsten ervan met een Proof of Concept (POC), en als het nodig is kunnen wij ook een Pilot voor u optuigen.

Proof of concept

Testen, testen, testen. The Networkers doet het liever te veel dan te weinig. Met een Proof of Concept bepalen we de praktische haalbaarheid van het ontwerp dat wij maken voor uw netwerk. The Networkers test de techniek tot in detail. Dit is een onmisbare stap in het implementatieproces. Daarbij vragen wij ons af: is deze oplossing relevant voor u? Past het bij wat u zoekt in een goed functionerend netwerk?

Project management

Migraties, verhuizingen, verbeterplannen, systeemchecks,‘You name it, we own IT’. Onze kennis en kunde van legacy, nieuwe netwerken en beveiliging loopt van A tot en met Z.  Wij hebben veel expertises in huis, waardoor u alle voordelen benut voor al uw networking en security vraagstukken binnen uw organisatie. Wij denken graag met u mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken. Onze experts streven ernaar dat u efficiënter gaat werken en kosten bespaart. Onze experts werken merkonafhankelijk, dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Dit geeft ons de ruimte samen met u te onderzoeken wat bij uw bedrijf past. De juiste match geeft als resultaat een soepele en duurzame samenwerking.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde.
Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

BEL ME NU
+
Bel mij!