Functie omschrijving

Jij bent die saleshunter die uit eigen ervaring weet dat de nieuwe business jou gegund wordt. Heb je het commerciële talent, de passie en humor die nodig is om binnen te komen en de klant te interesseren. Ben je in staat om de behoefte van de klant in kaart te brengen en een gedegen advies te geven en weet jij de klant te overtuigen.

Jij bent de hunter die new-new business genereert, gemakkelijk contact legt en een groot netwerk heeft. Je doorloopt de gehele salescyclus en maakt gebruik van de expertise van je collega-specialisten ter ondersteuning, versterking van je aanbod.

Door snelle groei zoeken we een leuke, spontane sales collega met een ondernemers mentaliteit. Filosofie: klanten mogen het beste van hun vragen én verwachten. Ze staan voor een geweldige klantbeleving. Toeleveranciers: beste partijen in de markt. Door hun succes groeien ze hard en willen nu doorpakken.

 

Functie eisen

Je bent een ambitieuze Salesprofessional, die gericht is op het behalen van commerciële doelstellingen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal vijf jaar relevante saleservaring in de ICT en twee jaar ervaring in de networking en security branche
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Resultaatgericht, innovatief en een beetje eigenwijs
 • Passie voor koude aquisitie, sales en eager om de deal te sluiten, met een aanpakkersmentaliteit Nieuwsgierig naar actuele en nieuwe marktontwikkelingen en ICT ontwikkelingen
 • Ambitieus, graag verder ontwikkelen in het bedrijf
 • 40 uur per week beschikbaar

 

Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een gespecialiseerd IT-bedrijf, leveren kennis en kunde op het gebied van networking en security. Ze staan bekend om hun zeer gespecialiseerde, ambachtelijke kennis en de kwaliteit van hun dienstverlening, ze leveren gewoon goed werk.

Ze zijn niet gebonden aan vaste merken of leveranciers, maar kiezen altijd een oplossing die past bij de klant, merk onafhankelijk. Ze ontzorgen en werken met realistische projectplanningen en budgetten.

Ze zijn de specialisten op het gebied van IP, dat wil zeggen dat ze alles kunnen op het gebied van networking. Daarnaast leveren ze ook security diensten o.a. firewall, end point security, etc.

Ze denken mee met de eindklanten van hun partners, helpen hen bij complexe design vraagstukken, stellen kitlists samen. Na deze zaken welke allemaal in het voortraject zitten implementeren en beheren ze ook de door hen geadviseerde omgevingen. Uiteraard kan dat ook worden gedaan door de eindklant zelf of door de partners, dan zal er een beheer overdracht plaats vinden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Er werken alleen de beste mensen in hun vakgebied, of dat nu IT-techniek, financiële zaken of management is. Zij zorgen voortdurend dat hun kennisniveau op het juiste peil blijft, volgen opleidingen en trainingen in hun specialisme of voor hun persoonlijke ontwikkeling, en werken in teams samen om steeds het beste resultaat te krijgen.

Teamwork is waar het om draait: als je samen werkt kom je verder en kun je steeds weer de beste in kwaliteit en kennis zijn. En dat is natuurlijk waar het om gaat! Het kantoor zit in Utrecht op een prachtige locatie: een penthouse met een schitterend uitzicht over Utrecht, een ideale plek om klanten te ontvangen en aan de relatie te werken.

Je komt in een hecht team, die elkaar helpt en respecteert. Korte lijnen, ‘je doet wat je zegt en zegt wat je doet’. Ondernemen veel met elkaar, per kwartaal met hele bedrijf een teamuitje, jaarlijks de ‘Friends & Family BBQ’ en een vakantie naar een bijzonder bestemming (Noorkaap, IJsland, Dubai, etc).

 • Een afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief bij een ambitieus, succesvol bedrijf
 • Jaarlijkse teamreis/vakantie
 • Alle ruimte om jouw eigen functie en ontwikkeling vorm te geven, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
 • Natuurlijk krijg je alles wat je nodig hebt om te kunnen werken bij dit snelgroeiende top-bedrijf
 • Werkgever die investeert in zijn personeel zowel op sociaal als vakinhoudelijk
 • Werkgever die het belangrijk vindt tijd vrij te maken het teamverband in stand te houden
 • Een team met 100% inzet en klaar staat voor elkaar
 • Zij houden van hard werken en maken samen ook veel lol, hun motto: ”Work hard and have FUN”
 • Een uitstekend salaris met een interessante bonusregeling en goede secundaire voorwaarden
 • Auto van de zaak

 Is deze functie écht op jouw lijf geschreven en denk je dat je past bij het DNA van ‘The Networkers’?
 Solliciteer dan direct:

The Networkers
De Holle Bilt 25b,
3732 HM De Bilt
T 088 775570
Mail je CV naar:
hallo@thenetworkers.nl

BEL ME NU
+
Bel mij!