Netwerkbeveiligingsapparatuur

Fortinet beveiligt de grootste ondernemingen, dienstverleners en overheidsorganisaties ter wereld. Fortinet geeft zijn klanten intelligente, naadloze bescherming over het steeds groter wordende aanvalsoppervlak en de kracht om de steeds hogere prestatie-eisen van het grenzeloze netwerk aan te kunnen, vandaag en in de toekomst.

Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur kan compromisloze beveiliging bieden om de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan te pakken, of het nu gaat om netwerk-, applicatie-, cloud- of mobiele omgevingen. Fortinet staat op nummer één in de meeste beveiligingsapparatuur die wereldwijd wordt verzonden en meer dan 500.000 klanten vertrouwen op Fortinet om hun bedrijf te beschermen.

Fortinet is de enige leider op het gebied van beveiliging die op maat gemaakte SPU-technologie (Security Processing Unit) ontwikkelt en bouwt die de beste prijs/prestatie en waarde in de branche biedt met Security Compute Ratings die veelvoud zijn van die van andere leveranciers met meer software-georiënteerde of CPU-gestuurde benaderingen.

 

 

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen en heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Beheer van de oplossingen is mogelijk zowel in de cloud als on-premise. Aruba heeft de meest geavanceerde en uitgebreide multi-vendor secure Network Access oplossing in de markt. Aruba biedt een totaalportfolio aan, van MKB tot aan enterprise klanten.

Aruba is sinds jaar dag marktleider en toonaangevend in het ontwikkelen en leveren van actieve IT componenten. Het productportfolio is onderverdeeld in de productgroepen: Wireless, Switching, SD-WAN, Security, Management & Operations en Location based. De kracht van het portfolio schuilt zich naast de prijs-kwaliteitsverhouding in het Aruba ESP (Edge Services Platform). Dit is het eerste Artificial Intelligence gedreven, cloud-native platform om ‘de Edge’ te automatiseren, te verenigen en te beschermen. Het ESP raamwerk bestaat uit;

Cisco is een wereldleider in IT en helpt bedrijven om de kansen van morgen te benutten. Dat doet Cisco door te bewijzen dat er verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren wanneer je de voorheen niet-verbonden verbinding maakt. Bij Cisco komen klanten op de eerste plaats en vormen een integraal onderdeel van hun DNA – het creëren van langdurige klantrelaties en samenwerken met klanten om hun behoeften te identificeren en oplossingen te bieden die hun succes ondersteunen.

Cisco heeft de toekomst van internet gevormd door het creëren van ongekende waarde en kansen voor klanten, werknemers, investeerders en ecosysteempartners. Cisco is de wereldwijde leider geworden in netwerken en transformeert de manier waarop mensen verbinding maken, communiceren en samenwerken.

The Networkers B.V.
Papendorpseweg 91
3528 BJ Utrecht

Secoya Campus – gebouw E

hallo@thenetworkers.nl
+31 (0) 88 77 55 700

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

BEL ME NU
+
Bel mij!