Network as a Service

In de toekomst bestaan netwerken steeds vaker voor een korte periode. Techniek ontwikkelt zich namelijk in een rap tempo. En u wilt niet vastzitten aan net aangeschafte hardware die niet aansluit bij uw gloednieuwe software. Met Network as a Service ontzorgen onze experts u bij uw netwerkomgeving en alles wat erbij komt kijken. Dat geeft u rust in een omgeving waarin continu dingen veranderen.

Networking en Security

Onze uitdaging is om een systeem neer te zetten waarbij bedrade (wired) en draadloze (wireless) netwerken optimaal samengaan. Zo’n goed functionerend systeem kan niet zonder goede beveiliging (Security). Ons gecertificeerde personeel bedenkt hiervoor oplossingen volgens de nieuwste technieken en geldende eisen. The Networkers zorgt voor verbinding, stabiliteit en bovenal: veiligheid. 
– Security
– NAC 
– WaaS/NaaS 
– Role Based Access 
– IOT
– IA

SD-WAN

Wilt u bedrijfslocaties aan uw interne netwerk verbinden? Dat regelen wij voor u met de SD-WAN-technologie. The Networkers zorgt voor efficiënte routering en beveiligde internetlijnen. U wilt geen bedrijfsstilstand, dus zorgen wij ervoor dat bepaalde onderdelen vaker aanwezig zijn. Zo blijft het geheel goed functioneren als er iets uitvalt. Onze experts hebben bovengemiddelde ervaring met SD-WAN. Toch zijn wij flexibel en vooruitstrevend. Hoe u dit merkt? Wij luisteren naar uw wensen en leveren werk af dat past bij úw situatie. 

– MPLS 
– Overlay network 
– Micro-segmentatie 
– IOT proof

Monitoring

Met uptime monitoring houdt The Networkers uw netwerk in de gaten. Is een van de netwerkonderdelen ‘down’? Dan geven onze experts dit aan u door via een rapport. Hiermee hebben wij eventueel contact met uw internetprovider. Natuurlijk analyseren wij niet alleen, maar lossen we uw problemen ook op. Onze experts zijn uw redders in nood als er zaken lijken mis te gaan. Wij zijn er op tijd bij, zodat uw netwerk nooit lange tijd minder goed presteert.   

Onze Experts

Onze experts halen vanuit hun passie voor het vak het beste uit zichzelf én de techniek naar boven.

Meer weten?
Bel ons: 088 77 55 700

BEL ME NU
+
Bel mij!