Implementatie

Een vlekkeloze implementatie van een netwerksysteem is er niet zomaar. Voordat het systeem ‘live’ gaat, zet The Networkers een aantal onmisbare stappen. Onze experts testen het ontwerp en de uitkomsten ervan met een Proof of Concept (POC), en als het nodig is kunnen wij ook een Pilot voor u optuigen.

Consultancy

Migraties, verhuizingen, verbeterplannen, systeemchecks: onze kennis en kunde van netwerken en beveiliging loopt van A tot Z. Onze experts werken merkonafhankelijk: dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers, maar onderzoeken wat bij uw bedrijf past. Onze experts hebben ervaring met nieuwe en legacy netwerken. 

Architectuur en Design

Wilt u een netwerk dat klaar is voor de veranderingen van de toekomst? Een netwerk dat past bij uw bedrijf – nu en straks? Dit kunt u aan ons overlaten. The Networkers gaat aan de slag met een ontwerp waarin alles draait om uw wensen en eisen. Uw netwerkomgeving krijgt een update die past bij de ontwikkelingen van de technologie. Daarvoor maken onze expert een doordacht ontwerp, wat de basis is voor uw eigen unieke infrastructuur.

Proof of concept

Testen, testen, testen. The Networkers doet het liever te veel dan te weinig. Met een Proof of Concept bepalen we de praktische haalbaarheid van het ontwerp dat wij maken voor uw netwerk. The Networkers test de techniek tot in detail. Dit is een onmisbare stap in het implementatieproces. Daarbij vragen wij ons af: is deze oplossing relevant voor u? Past het bij wat u zoekt in een goed functionerend netwerk? 

Onze Experts

Onze experts halen vanuit hun passie voor het vak het beste uit zichzelf én de techniek naar boven.

Meer weten?
Bel ons: 088 77 55 700

BEL ME NU
+
Bel mij!