Consultancy

Migraties, verhuizingen, verbeterplannen, systeemchecks, ‘You name it, we own IT’. Onze kennis en kunde van legacy, nieuwe netwerken en beveiliging loopt van A tot en met Z.  Wij hebben veel expertises in huis, waardoor u alle voordelen benut voor al uw networking en security vraagstukken binnen uw organisatie. Wij denken graag met u mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken. Onze experts streven ernaar dat u efficiënter gaat werken en kosten bespaart. Onze experts werken merkonafhankelijk, dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Dit geeft ons de ruimte samen met u te onderzoeken wat bij uw bedrijf past. De juiste match geeft als resultaat een soepele en duurzame samenwerking.

Het succes van uw organisatie is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit en continuïteit van uw IP-infrastructuur. De flexibiliteit en snelheid van uw IT-componenten spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kiezen daarom voor een projectmatige aanpak. Deze gezamenlijke en gerichte aanpak zorgt ervoor dat uw networking en security doelstellingen worden gedefinieerd en gerealiseerd. Onze opdrachtgevers ervaren dit als prettig. Deze werkwijze wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Onze experts luisteren goed en voor ons staat centraal dat door het stellen van de juiste vragen. Met deze werkwijze achterhalen wij “de vraag achter de vraag”. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op, waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen gekozen zijn en waarom deze keuzes zijn gemaakt, zodat u weet wat u krijgt. In het kort:, samen met een expert komt u tot de kern van de vraag. Waarbij wij zorgen voor de juiste vertaalslag van de behoeften naar de techniek in een duurzaam advies op maat.

The Networkers staat voor u klaar als u behoefte heeft aan begeleiding bij een aanbesteding en/of Tender. Daarnaast bieden wij onafhankelijk IT-advies en/of een second opinion.

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen.

 

 

 

BEL ME NU
+
Bel mij!