Proof of concept

Het succes van uw organisatie is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit en continuïteit van uw IP-infrastructuur. De flexibiliteit en snelheid van uw IT-componenten spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kiezen daarom voor een projectmatige aanpak. Deze gezamenlijke en gerichte aanpak zorgt ervoor dat uw networking en security doelstellingen worden gedefinieerd en gerealiseerd. Onze opdrachtgevers ervaren dit als prettig. Deze werkwijze wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Onze experts luisteren goed en voor ons staat centraal dat door het stellen van de juiste vragen. Met deze werkwijze achterhalen wij “de vraag achter de vraag”. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op, waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen gekozen zijn en waarom deze keuzes zijn gemaakt, zodat u weet wat u krijgt. In het kort:, samen met een expert komt u tot de kern van de vraag. Waarbij wij zorgen voor de juiste vertaalslag van de behoeften naar de techniek in een duurzaam advies op maat.

The Networkers staat voor u klaar als u behoefte heeft aan begeleiding bij een aanbesteding en/of Tender. Daarnaast bieden wij onafhankelijk IT-advies en/of een second opinion.

The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde. Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!