Invision ICT Solutions ondersteunt uw ICT afdeling met beheer en onderhoud van uw ICT omgeving.  Wij adviseren over de urgentie en impact van updates en upgrades en voeren onderhoud desgewenst buiten kantoortijden uit. 

Desgewenst nemen wij het beheer van uw ICT omgeving volledig uit handen en regelen wij tevens de nodige zaken op afstand. Daarnaast komen onze gekwalificeerde ICT specialisten van tijd tot tijd langs voor onsite support van uw medewerkers.
Invision ICT Solutions heeft een doordachte Remote Network Management oplossing waarmee  storingen al in een vroeg stadium worden opgemerkt en zelfs worden voorkomen.  Wij  reageren voordat u weet dat er een probleem is, elke dag van de week, zo nodig 24 uur per dag.

Voor telefonisch support kunt u terecht bij onze servicedesk die bemand is met ervaren en gecertificeerde ICT medewerkers.
Invision ICT Solutions biedt de keuze uit verschillende services om u blijvend te ontzorgen. Onze professionals draaien in een standby team wat 24×7 bereikbaar is voor onze relaties.

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

The Networkers, Staan direct klaar om je te ondersteunen met kennis en kunde. Met een pragmatische, professionele resultaat gerichte aanpak.

Eef Maerten
FNV ICT

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!