WaaS

Wireless as a Service (WaaS) betekent dat de klant gebruik kan maken van een hoogwaardig kwalitatief wireless netwerk tegen een vast bedrag per maand. De klant bespaart met WaaS een grote investering op de hardware, tevens zijn de kosten duidelijk voor gebruik en beheer. Zorgeloos gebruik maken van een professioneel draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud en beheer.

Onze netwerk experts leveren hoog gekwalificeerde diensten: advies, ontwerp, wifi survey, troubleshooten, implementatie/configuratie, security, WaaS en 24×7 beheer van complexe infrastructuren.

Onze experts kunnen u volledig ondersteunen op het gebied van:

Wireless as a Service (WaaS), beheer en onderhoud van een veilig netwerk voor een vast bedrag per maand!

Dankzij dit unieke WiFi concept profiteert u zonder hoge investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Het beheer en onderhoud nemen wij voor onze rekening!

The Networkers helpt u met een uitgebreide WiFi meting op locatie om zo onder meer het aantal WiFi access point vast te stellen, gericht op uw gebruikerswensen. Daarna richten onze gecertificeerde experts het netwerk in met de beste componenten. Het netwerk wordt optimaal beveiligd en voorzien van updates ter bevordering van de beveiliging.

 • WiFi meting op locatie
 • 24/7 monitoring
 • Access Points in de prijs inbegrepen
 • Vervanging bij defecte apparaten
 • Strengste beveiligingseisen
 • Flexibel: groeit mee veranderingen in uw omgeving
 • Vast bedrag per maand
 • Oplossing met allernieuwste technologische ontwikkelingen
 • U wordt volledig ontzorgd
 • U heeft zelf de volledige regie bij het samenstellen van de WaaS dienst
 • White label voor partners

Met een WaaS abonnement ontzorgen wij u volledig. The Networkers monitoren, onderhouden en beheren uw draadloze netwerk, zodat u verder kunt met uw core business!!

‘The Networkers-oplossing’: flexibele, duurzame en toekomstbestendige
netwerksystemen.

GGZ Centraal

The Networkers, no nonsens partij, met hooggekwalificeerd personeel. Ze weten wat er speelt op de markt. Denken met de klant mee

Jack Buitenkant
Staffmedewerker

Zorgspectrum Het Zand

De samenwerking met The Networkers is een uitstekend voorbeeld van een partnership. Ze kennen onze organisatie, helpen ons effectief met oplossingen en adviseren ons over toekomstige verbeteringen. Door deze samenwerking hebben wij een professioneel, veilig en stabiel netwerk.

Roy van Dongen
Directeur bedrijfsvoering

Gemeente Amstelveen

Professionals van The Networkers helpen ons de inwoners van Amstelveen & Aalsmeer optimaal te bedienen door altijd voor ons klaar te staan als we hulp nodig hebben met onze wired en wireless networking vraagstukken

Michael Caspers
Projectleider Afdeling A&I (Automatisering & Informatiemanagement)

De Rooi Pannen

The Networkers is voor ons een all around service partner met veel kennis van zaken. Ze acteren snel op al onze vragen. Zij hebben bij ons een perfecte WiFi uitrol gerealiseerd die aan onze eisen en wensen voldoet.
Kortom, het is prettig samenwerken met The Networkers.

Peter Verhoeven
Hoofd ICT

Amare

Wij zijn in Amare gestart met het realiseren van een netwerkomgeving van het hoogste niveau. The Networkers zijn voor ons de beste keuze in deze missie

Amir Shahali
Senior medewerker van facilitaire dienst Amare

FNV

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Sensire

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

Gemeente Zutphen

Wat ik prettig vind is dat The Networkers toegankelijk en flexibel is. Dus of wij nou met een accuut probleem zitten of even een sparringspartner nodig hebben die met ons meedenkt, wij hebben binnen de kortste keren iemand met de juiste kennis van zaken aan de telefoon of aan het bureau.

Sjoerd Wolters
Systeembeheerder Informatisering en Automatisering

Gemeente Rotterdam

“The Networkers-oplossing”: flexibele, duurzame en toekomstbestendige netwerksystemen

BEL ME NU
+
Bel mij!