Advies

Heeft u advies nodig over de netwerken in uw bedrijf (bedraad of draadloos)? Loopt u tegen uitdagingen aan waar u zelf niet uitkomt? Onze experts helpen u verder. Met een op maat gemaakt advies kunt u snel aan de slag. Als u hierna hulp nodig heeft, ondersteunt The Networkers u bij de rest van het proces. 

Inventarisatie

90% van de organisaties weet niet hoe het netwerklandschap van het bedrijf eruitziet. Heeft u ook overzicht nodig? Dan brengen wij uw netwerk en bijbehorende applicaties in kaart. Onze experts verzamelen informatie over bijvoorbeeld de leeftijd van componenten en de niveaus van de firmware. Daarmee maken wij een verbeterplan. Onze experts zijn betrokken bij uw bedrijf. The Networkers heeft ervaring met alle verticals in de markt, maar luistert vooral naar wat ú wilt. Ons rapport is precies afgestemd op uw specifieke netwerkomgeving.

Project Management

Bij het opzetten van een doordacht netwerk is toezicht nodig. Wij pakken dit voor u aan. The Networkers ondersteunt, regelt en ontzorgt. Omdat iedere projectmanager technische kennis heeft, weten wij waar wij het over hebben. Zo kunt u het project makkelijk loslaten. Laat u het projectmanagement liever in eigen handen, maar wilt u dat wij meedenken en u begeleiden? Ook dat kan! 

Workshops

Na een adviesgesprek gaat u het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Maar als u toch wat extra richting nodig heeft, dan nemen onze experts u aan de hand tijdens een workshop. Hierin delen wij onze kennis en kunde. Welke systemen zitten er in het netwerk? Hoe zorgt u voor onderhoud en beveiliging en welke technieken passen het beste bij uw organisatie? Na de workshop weet u precies hoe uw project in elkaar steekt. Dit plan kunt u gebruiken als blauwdruk of als high level design voor grotere projecten. 

Onze Experts

Onze experts halen vanuit hun passie voor het vak het beste uit zichzelf én de techniek naar boven.

Meer weten?
Bel ons: 088 77 55 700

BEL ME NU
+
Bel mij!